Pica

I början stod samhörighet till fotografin och konsten...

Wir lieben die Fotografie

Först fanns det en stor intresse för konst och fotografi – och önskan att kunna förknippa båda. Man dekorerar väggar med målningar medan egna fina foton kommer vanligtvis att glömmas bort i lådan. Kanske därför att det inte finns någon lämplig form att använda de som dekorationselement än så länge. Vi vill ändra på detta!


Naturligtvis kom bara högvärdiga konstnärs-målardukar och en stabil träkilram i fråga. Samtidigt är vi angelägna att erbjuda våra kunder produkter som är exceptionella, fascinerade och har dessutom en mycket personlig stil. Kort sagt: Vi vill ha en produkt som ger glädje!

Resultatet är Picanova.se: Ditt foto på canvas!

Fotos auf Leinwand

Låt dig inspireras av din foto-konst och gestalta din egen canvastavla för ditt hem, personligt och unikt. Det spelar ingen roll till vilken anledning - födelsedag, bröllop, företagsjubileum: våra canvastavlor är alltid en exklusiv present.


Under beställningen kan du välja format till ditt individuella önskemotiv. Vill du t.ex. ha din semesterbild som tre-delad canvas, en så kallad Triptychon, är det inga problem alls! Även två- eller fyra-delade bilder är möjligt att beställa. Genom våra mångåriga kunskaper och vår service hjälper vi dig att komma till rätta med dina foton.